5 Τρόποι Για Να Κρατήσετε Τον Καρκίνο Μακριά Από Το Σπίτι Σας

5 Τρόποι Για Να Κρατήσετε Τον Καρκίνο Μακριά Από Το Σπίτι Σας

Το σπίτι σας πρέπει να είναι μια όαση, ένας ασφαλής και ήσυχος χώρος που θα προωθεί την ευημερία και την υγεία. Ωστόσο, εάν ο καθαρισμός του σπιτιού γίνεται συνεχώς με δραστικές χημικές ουσίες, το σπίτι μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλές μέρος.

Το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς ζουν σε σπίτια που έχουμε ακούσια φορτώσει με καρκινογόνες ουσίες, αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε με μερικά απλά βήματα να κάνουμε τη ζωή και τα σπίτια μας όσο περισσότερο ασφαλή γίνεται απέναντι στον καρκίνο

Παρακάτω θα διαβάσετε μερικούς εύκολους και απλούς τρόπους για να απομακρύνετε τις καρκινογενείς ουσίες μακριά από την πόρτα σας:

1. Φτιάξτε τα δικά σας προϊόντα καθαρισμού.

Τα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης αποτελούν σημαντική πηγή τοξινών, μολύνουν τον αέρα των εσωτερικών χώρων σας και δηλητηριάζουν το σώμα σας, καθώς απορροφούνται από το δέρμα σας καθώς σφουγγαρίζετε. Για να σταματήσετε την έκθεση, φτιάξτε τα δικά σας φθηνά, μη-τοξικά προϊόντα καθαρισμού , χρησιμοποιώντας χυμό λεμονιού,σόδα,έλαιο από δέντρο τσαγιού και ξύδι.

2. Μείνετε μακριά από τοξικές οδοντόκρεμες.

Οι περισσότερες οδοντόκρεμες και τα στοματικά διαλύματα είναι φορτωμένα με φθόριο, triclosan, τεχνητές γεύσεις και χρώματα – τα οποία κάνουν κακό στο σώμα σας. Αντικαταστήστε τες με φυσικές από τα καταστήματα υγιεινής διατροφής ή ακόμα καλύτερα, φτιάξτε τις δικές σας. Εδώ είναι μια εξαιρετική, απλή συνταγή: συνδυάστε 8 oz νερού (κατά προτίμηση φιλτραρισμένο ή πηγής, χωρίς φθόριο) με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα συν 4 -6 σταγόνες οργανικό έλαιο μέντας.

3. Μην τρώτε τις τοξίνες!

Τώρα, κανείς δεν θέλει να πιστεύει ότι πραγματικά τρώει καρκινογόνες ουσίες, αλλά για το μεγαλύτερο μέρος, όταν τρώτε από εργοστάσιο εκτροφής,επεξεργασμένα τρόφιμα, αυτό συμβαίνει. Απλά με τη μετάβαση σε μη επεξεργασμένα, οργανικά, τρόφιμα, μπορείτε να αποβάλλεται τις τοξίνες από τη διατροφή σας και να αλλάξετε την πορεία της μακροπρόθεσμης υγεία σας.

4. Φιλτράρετε το νερό σας.

Οι περισσότεροι από μας πίνουν, κάνουν ντους και μπάνιο, με νερό που είναι γεμάτο με εξαιρετικά τοξικές χημικές ουσίες, όπως το αρσενικό, το φθόριο και το χλώριο – ναι, πώς να απαλλαγούμε από αυτά; Φιλτράρετε το πόσιμο νερό σας και εγκαταστήστε ένα φίλτρο στο ντους, ή ένα ολόκληρο σύστημα φιλτραρίσματος στο σπίτι για να αφαιρέσετε έως και το 99% αυτών των ανθυγιεινών ουσιών.

5. Κοιμηθείτε καθαρά.

Για να μειώσετε τις τοξίνες που προέρχονται από το στρώμα σας, χρησιμοποιήστε ένα οργανικό (όχι πλαστικό!) αδιάβροχο κάλυμμα που βοηθάει στη μείωση των νυχτερινών εισπνοών χημικών ουσιών. Δημιουργήστε ένα πρόσθετο εμπόδιο έναντι των χημικών ενός συμβατικού στρώματος με την προσθήκη ενός οργανικού επιστρώματος στο κρεβάτι. Όταν έρθει η ώρα για ένα νέο στρώμα, ψάξτε για βιολογικό, ή από φυσικό latex, βαμβάκι ή μαλλί.

Via: Πηγή

keywords , , , , , , , , , , , , , ,

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK