Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που δεν πρέπει να τα μοιραστείς ποτέ μαζί του!

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που δεν πρέπει να τα μοιραστείς ποτέ μαζί του!

Δεν λέω πως πρέπει να μην μοιράζεσαι μαζί του οτιδήποτε έχει σχέση με τον καλλωπισμό σου, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που και να μην τα ξέρει..δεν χάλασε ο κόσμος. Άλλωστε, δεν είναι καλύτερο να μην ξέρει ο άλλος τα μυστικά που σε κάνουν ένα τσακ πιο όμορφη;

To Youweekly.gr σου προτείνει να διαβάσεις τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς και αν δεν του τα έχεις πει ήδη, τότε μην κάνεις καν τον κόπο.

Beauty routine

Θυμάμαι παλιά είχα γνωρίσει έναν τύπο που ήθελε να μάθει την beauty routine που κάνω τα κυριακάτικα πρωινά. Η απάντησή μου ήταν: Θέλεις να την δοκιμάσεις και εσύ; Αν, λοιπόν δεν σκοπεύεις να την κάνεις μπροστά του, τότε δεν υπάρχει λόγος να ξέρει πως περιποιείσαι τον εαυτό σου.

Αποτρίχωση

Τους άντρες τους νοιάζει κυρίως το αποτέλεσμα, τώρα αν έκανες lazer, χρησιμοποίησες κερί ή το ξυραφάκι είναι δική σου δουλειά. Άφησέ τον να αναρωτιέται τι κάνεις και έχεις τόσο λαμπερό δέρμα και αν θέλεις να συζητήσεις για “τρίχες”, τότε πάρε τις φίλες σου. Πίστεψέ με θα κάνετε πιο εποικοδομητική συζήτηση.

Μανικιούρ

Οι άντρες αγαπούν τα φροντισμένα άκρα και τους αρέσουν να βλέπουν το μανικιούρ σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να δώσεις όλες τι πληροφορίες –από το που πήγες, μέχρι τα πόσα έδωσες και τι έκανες. Πες απλά ένα ευχαριστώ αν του αρέσει το μανικιούρ σου και φρόντισε, όταν μιλάς να κάνεις διάφορες κινήσεις με τα χέρια σου, ώστε να φαίνονται!

Φρύδια

Κάτι που δεν ήθελα ποτέ στο αγόρι μου, είναι πως βγάζω φρύδια, μουστάκι και τρίχες από κοιλιά-μπικίνι. Μπορεί ο ίδιος να τα ξέρει, που πιστεύω πως δεν θα τα ξέρει όλα από αυτά, αλλά δεν χρειάζεται να του επισημαίνω πως βγάζω τα φρύδια μου με κλωστή ή με τσιμπιδάκι. Το θέμα δεν είναι πως τα βγάζεις, το θέμα είναι να τα βγάζεις.

Make up

Πολλοί άντρες προτιμούν τις κοπέλες τους πιο φυσικές. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να περιγράψεις όλη τη διαδικασία με την οποία κρύβεις τους μαύρους κύκλους ή κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα. Άφησέ τον να σε θαυμάζει και να αναρωτιέται!

keywords , ,

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK