ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ που αντιμετωπίζει την αρθρίτιδα, ανακουφίζει τον πόνο και προστατεύει την καρδιά σας!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ που αντιμετωπίζει την αρθρίτιδα, ανακουφίζει τον πόνο και προστατεύει την καρδιά σας!!!

Είναι από καιρό γνωστό ότι τα αντιοξειδωτικά έχουν τον κύριο ρόλο στην παρεμβολή και τη ρύθμιση της ανάπτυξης των ελευθέρων ριζών στο σώμα, και είναι ακριβώς αυτές οι ελεύθερες ρίζες, που οδηγούν σε πολλές ασθένειες συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Το Κουρκούμη θεωρείται ως ο βασιλιάς των μπαχαρικών, και στην Ινδία οι άνθρωποι το προσθέτουν σε σχεδόν όλα τα πιάτα. Εκτός από τη χρήση του στο φαγητό, το κουρκούμη είναι επίσης αναντικατάστατο συστατικό σε πολλές φυσικές θεραπείες που επηρεάζουν πραγματικά θετικά την υγεία . Αυτό το μπαχαρικό περιέχει περισσότερα από 300 αντιοξειδωτικά, που σημαίνει ότι ακόμη και όταν χρησιμοποιείται μόνο του, εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη θεραπεία.

Συστατικά:

Θα σας δώσω μια συνταγή χυμού από κουρκούμη στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη κουρκούμη ή φρέσκια ​​ρίζα κουρκούμη, εάν το επιθυμείτε. Αυτό το πολυ-ποτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναλγητικό, χάρη στις αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του , και παρέχει ένα ευρύ φάσμα οφελών για την υγεία.

1 κουταλιά της σούπας σκόνη κουρκούμη, τζίντζερ μήκους 5εκ, 5 καρότα, 2 λεμόνια, 1 πορτοκάλι, 1 αγγούρι

Προετοιμασία:

Καθαρίζουμε τα εσπεριδοειδή, το τζίντζερ και τα καρότα. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, και σερβίρουμε με παγάκια. Για βέλτιστα αποτελέσματα, πίνετε αυτό το χυμό το πρωί, μισή ώρα πριν από το πρωινό σας.

Θεραπευτικές ιδιότητες

Αρθρίτιδα

Ο χυμός από κουρκούμη ανακουφίζει επιτυχώς την φλεγμονή που προκαλείται από αρθρίτιδα . Όταν αραιώνεται, η κουρκουμίνη, ένα από τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο κουρκούμη, καθίσταται ενεργή και ανακουφίζει την ακαμψία και τις διογκωμένες αρθρώσεις.

Πόνος

Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, το κουρκούμη είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του πόνου και της φλεγμονής που προκαλείται από στεροειδή φάρμακα. Εμπειρογνώμονες στο Natural Institutes of Health πιστεύουν ότι το κουρκούμη είναι πιο αποτελεσματικό στην θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, διότι σταματά την καταστροφή των αρθρώσεων. Το κουρκούμη περιέχει NF-kB, μια πρωτεΐνη που ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς στο σώμα που βοηθούν στην καταπολέμηση του πόνου.

Καρδιά και αιμοφόρα αγγεία

O χυμός από κουρκούμη ρυθμίζει τη χοληστερόλη, προστατεύει την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία. Χρησιμοποιήστε τον για την αποτροπή πιθανών καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Αποβάλλει τις τοξίνες

Αυτός ο χυμός θα επιτυχώς την αποβολή των τοξινών από το σώμα, και θα βελτιώσει επίσης την χροιά του δέρματος σας.

Via: Πηγή

keywords , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK