Για να μην Χρειάζεται να Σηκώνεστε Από τον Καναπέ Ούτε για να Πιάσετε τον Καφέ σας!

Για να μην Χρειάζεται να Σηκώνεστε Από τον Καναπέ Ούτε για να Πιάσετε τον Καφέ σας!

Μια από τις πιο χαλαρωτικές στιγμές είναι όταν γυρνάτε στο σπίτι, έπειτα από μια κοπιαστική και κουραστική ημέρα, και θέλετε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ρόφημα, ένα ποτήρι κρασί ή και, γιατί όχι, ένα σπιτικό κοκτέιλ, καθισμένοι ή ξαπλωμένοι στον καναπέ. Σημασία έχει να απολαμβάνετε αυτό που θα πιείτε ενώ παράλληλα αποφορτίζεστε από την ένταση της ημέρας!

Η θερμοκρασία, όμως, του ποτηριού ή που κρατάτε, καθώς το ποτό σας μπορεί να είναι παγωμένο ή δροσερό, όπως για παράδειγμα η μπύρα, ή ζεστό, όπως για παράδειγμα το τσάι, δεν σας επιτρέπει να το κρατάτε συνεχώς στο χέρι σας. Αναγκαστικά το αφήνετε στο διπλανό τραπεζάκι, ενώ αναγκάζεστε να ξεβολεύεστε από τη θέση σας για κάθε γουλιά.

thehomeissue_(cups)01

Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας δίχως άγχος και κόπο με την παρακάτω κατασκευή!

Σας έχουμε τη λύση για να μην χρειάζεται να ταλαιπωρείστε πλέον και για να έχετε μόνιμα δίπλα σας ό,τι χρειάζεστε με μια εύκολη κατασκευή. Φτιάξτε το δικό σας τραπεζάκι για το μπράτσο του καναπέ ή της πολυθρόνας σας.

Με αυτόν τρόπο, επίσης, θα εξοικονομήσετε επιπλέον χώρο στο καθιστικό σας, ενώ ταυτόχρονα θα γλιτώσετε από την αγορά ενός έξτρα τραπεζιού.

thehomeissue_(cups)02

Ένα μίνι τραπεζάκι αποκλειστικά για εσάς!

Για την ξύλινη βάση θα χρειαστείτε:

  • 3 κομμάτια ξύλο σε ίσα μέρη. Υπολογίστε τις διαστάσεις που θα έχουν τα ξύλα με βάση το μήκος, το πλάτος και το ύψος που έχει το μπράτσο του δικού σας καναπέ, έτσι ώστε όταν ενωθούν να χωρούν και να στέκονται ακριβώς από πάνω με επιτυχία.
  • 4 μεσαίου μεγέθους. Μια για κάθε γωνία του μικρού τραπεζιού.
  • Κατσαβίδι για το βίδωμα

thehomeissue_(cups)04

Με τρια μόνο υλικά, δημιουργείτε τη βάση που θα σας… ξεκουράζει.

Πώς να κατασκευάσετε την ξύλινη βάση: Επιλέξτε το κομμάτι ξύλου που θα είναι στη μέση και τοποθετήστε κάθετα στην άκρη της μιας πλευράς του το δεύτερο κομμάτι ξύλου. Με τη βοήθεια του κατσαβιδιού, ενώστε τα δύο κομμάτια με βίδες στις δυο ακριανές γωνίες που εφάπτονται. Επαναλάβετε τη διαδικασία και από την άλλη πλευρά, έτσι ώστε τα 3 κομμάτια ξύλου να δημιουργήσουν το σχήμα Π. Μόλις είναι έτοιμο, περάστε το από το μπράτσο και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε ακουμπώντας τα πράγματά σας.

thehomeissue_(cups)02

Ακουμπήστε άφοβα και δίχως ανησυχία το ποτήρι σας!

Και δεν θα χρειαστεί να σηκωθείτε πάλι, παρα μόνο για να γεμίσετε το ποτήρι σας με το δεύτερο ή τo τρίτο ποτό σας!

keywords , , ,

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK