Ιατρικά προβλήματα που μπορούν να προληφθούν πριν τους 144 μήνες

Ιατρικά προβλήματα που μπορούν να προληφθούν πριν τους 144 μήνες

Μην τα παραμελείτε!!!!!!

Όλοι μας σαν άνθρωποι, συνήθως έχουμε προβλήματα υγείας ή έστω μικροπροβληματάκια που μας ταλαιπωρούν, ακόμα και οι νεότεροι. Δεν θα πρέπει, όσα περισσότερα απ’ αυτά, να τα διορθώσουμε τώρα που μπορούμε, γιατί στην επιβίωση δεν θα γίνεται, αφού δεν θα υπάρχουν γιατροί και νοσοκομεία διαθέσιμα να μας περιθάλψουν;

Δείτε το παρακάτω βίντεο

1) οφθαλμολογικές παθήσεις:

Δοκιμάστε να κάνετε μια ώρα μερικές δουλειές στο σπίτι σας χωρίς τα γυαλιά σας. Θα σας φανεί βουνό. Φαντάζεστε πως θα ήταν στο δάσος; Να μην βλέπεις ένα εχθρό ή μια τρύπα ή να μην μπορείς να ξεχωρίσεις αν ένα μανιτάρι είναι δηλητηριώδες ή όχι…

Αγοράστε λοιπόν, τώρα που μπορείτε, 2-3 νέους σκελετούς γυαλιών. Για μεγαλύτερα βαλάντια σκεφτείτε ενδεχομένως τις επεμβάσεις με laser στα μάτια.

2) οδοντιατρικός προληπτικός έλεγχος

Ένας πονόδοντος στην επιβίωση που οδηγεί και σε πονοκέφαλο -και ενδεχομένως αδυναμία εργασίας- είναι μεγάλο εμπόδιο.

Φροντίστε την στοματική σας υγιεινή καθημερινά και επισκεφθείτε τον οδοντίατρο σας με την πρώτη ευκαιρία. Όσο κι αν το φοβάστε, πρέπει να το ξεπεράσετε.

Διαφήμιση

3) παχυσαρκία

Δεν έχει σημασία να κάνεις μια εξαντλητική δίαιτα λίγων ημερών και η ζυγαριά να δείξει το επιθυμητό νούμερο.

Αντίθετα, μάθε να τρως υγιεινά. Ενδεχομένως και μόνο ο περιορισμός των μερίδων μπορεί να είναι αρκετός, δεδομένου ότι το στομάχι προσαρμόζεται σε διάστημα 3 ημερών και πλέον δεν θα νοιώθεις πείνα.

4) αγυμνασιά

Αν δεν μπορείς να περπατήσεις μέχρι το περίπτερο, πόσο μακριά νομίζεις θα φτάσεις στην επιβίωση; Παράλληλα, όμως, και η υπερβολική γυμναστική δημιουργεί προβλήματα, λόγω καταπόνησης των αρθρώσεων κυρίως.

Φροντίστε λοιπόν να ξαναβρείτε τη φόρμα σας με χαλαρό τρέξιμο, περπατώντας σε ένα ανώμαλο έδαφος, κατά προτίμηση ή κολυμπώντας. Αν επικουρικά ασχολούσασταν και με μια πολεμική τέχνη δεν θα ήταν άσχημο. Για άτομα με πολύ αδύναμα χέρια θα πρότεινα και λίγα βαράκια. Ο στόχος είναι η απόκτηση πρωτίστως αντοχής και ταχύτητας και όχι δύναμης. Για την επιβίωση το καλύτερο σώμα είναι του μαραθωνοδρόμου και όχι του αρσιβαρίστα… Νους υγιής εν σώματι υγιές, έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Μην ξεχνάμε ότι στην επιβίωση θα χρειαστεί να κάνουμε πολλές χειρωνακτικές εργασίες, να σηκώσουμε βαριά φορτία, να ρίξουμε πολύ περπάτημα και μερικές φορές και ένα γερό sprint…

5) βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής

Ζώντας σ’ ένα περιβάλλον που μας λούζει συνεχώς με ακτινοβολίες, το σώμα φθείρεται κι ας μην το συνειδητοποιούμε. Τώρα αρχίζουν να φαίνονται οι καρκίνοι που προκλήθηκαν από την καταστροφή στο Τσερνομπίλ. Παράλληλα, η ζωή στην πόλη δεν μας επιτρέπει, από παιδιά να έρθουμε σε επαφή με φυσικά αλλεργιογόνα, με αποτέλεσμα αργότερα στη ζωή μας ο οργανισμός να τα αναγνωρίζει σαν ξένα και να εκδηλώνει αλλεργίες.

Κλείστε λοιπόν το Wi-Fi και προτιμήστε το καλώδιο για το ίντερνετ. Κλείστε το μόντεμ όταν πέφτετε για ύπνο. Απενεργοποιήστε τις διάφορες συσκευές στο σπίτι, αντί να τις αφήνετε ανοιχτές ή σε αναμονή. Και κυρίως, αφού έχουμε την δυνατότητα της λήψης του Melanthin, γιατί να μην την αξιοποιήσουμε και αυτήν;

Δείτε εδώ τι μπορεί να προσφέρει σύμφωνα με τις μελέτες διεθνών πανεπιστημίων που οι ίδιοι εύκολα μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ.

Ασκληπιός

el.gr

Διαφήμιση

ΣΧΕΤΙΚΑ: αλλεργίες, βιταμίνες, γιατροί, γυμναστική, δίαιτα, παχυσαρκία, περιβάλλον, στομάχι, σώμα, τρέξιμο
Διαφήμιση