Χτενίσματα βήμα βήμα για να κάνεις κάθε σου εμφάνιση μοναδική!

Χτενίσματα βήμα βήμα για να κάνεις κάθε σου εμφάνιση μοναδική!

Κουράστηκες να ξοδεύεις χρόνο και χρήματα στο κομμωτήριο, για να αλλάζεις χτενίσματα και θέλεις να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου; Είτε έχεις ένα κοντό κούρεμα, είτε τα μαλλιά σου είναι μακριά μπορείς να επιλέξεις ένα από τα εντυπωσιακά χτενίσματα που ακολουθούν, ώστε να κάνεις κάθε σου εμφάνιση μοναδική.

1η Πρόταση:

xtenismata konta malliaΗ πρώτη μου πρόταση αφορά κυρίως τα κοντά μαλλιά. Όπως όλες μας ξέρουμε τα χτενίσματα για τα κοντά μαλλιά είναι πιο περιορισμένα. Συνέχεια παρακάτω:

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και μερικές εκπληκτικές ιδέες. Μία από αυτές είναι και αυτή εδώ!

Πως να το κάνεις:

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με μια ελαφριά λακ.

Έπειτα, φτιάξε μια γαλλική πλεξούδα, η οποία να ξεκινάει από τη μία πλευρά του κεφαλιού σου και να συνεχίζει προς τα πίσω και χρησιμοποίησε μερικά τσιμπιδάκια για να την σταθεροποιήσεις.

Στη συνέχεια, ίσιωσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου προς τα πίσω έτσι ώστε να κρύψεις τα τσιμπιδάκια που μόλις χρησιμοποίησες.

Τέλος, χρησιμοποίησε ένα μεσαίου μεγέθους ψαλίδι για μπούκλες ώστε να κάνεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου κυματιστά. Κρεπάρισε τις ρίζες σου για να δώσεις λίγη ένταση και είσαι έτοιμη.

Το μεγάλο ατού αυτού του χτενίσματος είναι ότι ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου.

2η Πρόταση: xtenismata me mpoykles

Πως να το κάνεις:

Για να ξεκινήσεις γύρνα όλα σου τα μαλλιά προς μία πλευρά και χρησιμοποιώντας ένα μικρό σίδερο κάνε μπούκλες με μικρές τούφες. Βασικό είναι να ψεκάζεις κάθε τούφα με λακ πριν χρησιμοποιήσεις το σίδερο..

Μόλις κάνεις όλα σου τα μαλλιά κατσαρά, κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και πάρε τρις τούφες από μπροστά, για να δημιουργήσεις μια πολύ χαλαρή γαλλική πλεξούδα.

Μόλις η πλεξούδα φτάσει περίπου στο αυτί σου σταθεροποίησε την με ένα τσιμπιδάκι και κρύψτο κάτω από τα υπόλοιπα μαλλιά. Κάνε ακριβώς την ίδια διαδικασία και για την άλλη πλευρά των μαλλιών σου και είσαι έτοιμη.

Αυτό το χτένισμα είναι πιο πολύ για μεσαία αλλά και μακριά μαλλιά και πόσο μάλλον για κουρέματα με φράντζα και μακριές αφέλειες.

Επίσης, κολακεύει πάρα πολύ και όσες έχουν στρόγγυλο πρόσωπο, καθώς τονίζει τις γωνίες του προσώπου.

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

keywords

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK