Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει εν όλω τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών (εφ’ εξής «χρήστες») που συλλέγονται κατά την διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου earthshareme.com. Επιπλέον, καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, διαχείρισης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται. Οι όροι και οι εγγυήσεις της παρούσας δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των χρηστών του earthshareme.com και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή και την ιδιοκτησία του. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το earthshareme.com δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του earthshareme.com στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων της παρούσας Σύμβασης.

Συλλογή και Χρήση

-Το earthshareme.com συλλέγει προσωπικά δεδομένα, όταν εγγράφεστε, χρησιμοποιείτε earthshareme.com προϊόντα, ή υπηρεσίες, παίρνετε μέρος σε διαγωνισμούς ή παιχνίδια, εισέρχεστε στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματα του earthshareme.com.

-Το earthshareme.com χρησιμοποιεί πληροφορίες για τρεις γενικούς σκοπούς: για να προσαρμόσει τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο που βλέπετε, για να καλύπτει τις ανάγκες σας για κάποια προϊόντα και υπηρεσίες και για να σας ενημερώνει για ειδικές προσφορές και νέα προϊόντα.

Όταν ο χρήστης εγγράφεται στο earthshareme.com, του ζητείται να δώσει τις παρακάτω πληροφορίες: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Ηλεκτρονικου Ταχυδρομείου (e-mail). Προσωπικά στοιχεία μπορεί επίσης να ζητηθούν και όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του earthshareme.com ή και όταν επισκέπτονται κάποιες σελίδες του earthshareme.com .

Διόρθωση – Διαγραφή

Το earthshareme.com παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, να τα διορθώσουν / επικαιροποιήσουν την εγγραφή τους.

Κοινοποίηση και Αποκάλυψη

-Το earthshareme.com δεν πουλάει ή ενοικιάζει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

-Το earthshareme.com θα στείλει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε άλλες εταιρείες ή άτομα όταν:

*Έχει τη ρητή συγκατάθεση του χρήστη να κοινοποιήσει τις πληροφορίες,

*Η δημοσιοποίηση γίνεται προς τρίτα φυσικά ή νομικά προσωπα με τα οποία συνεργάζεται το.earthshareme.com και μόνο μέχρι του βαθμού που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή της

εκάστοτε υπηρεσίας από το earthshareme.com,

* Απαιτηθεί από τον νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή, και παρέχονται μόνο στις εν λόγω αρχές,

*Η συμπεριφορά του χρήστη στο web site δεν συμφωνεί με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του earthshareme.com, ή με οποιαδήποτε από τις οδηγίες για συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Cookies

Το earthshareme.com χρησιμοποιεί cookies για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και των σελίδων του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία σε μορφή .txt που αποστέλλονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή κάθε χρήστη, εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του earthshareme.com. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται για την καταγραφή προσωπικών δεδομένων του χρήστη ούτε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Ο χρήστης του earthshareme.com μπορεί να ρυθμίσει τον φυλλομετρητή του (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του earthshareme.com , είτε να μην επιτρέπει την χρήση cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο χρήστης έχει επιλέξει να μην δέχεται cookies για την αναγνώρισή του, ενδεχομένως για τεχνικούς λόγους να μην μπορεί να έχει πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες. Η χρήση cookies από adservers συνεργαζόμενων εταιρειών υπόκειται στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των εταιρειών αυτών.

Διαφήμιση

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο earthshareme.com, προκειμένου να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πρέπει να συμπληρώσουν στην σχετική αίτηση τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Επιχείρησης – Τηλέφωνο – E-mail – URL (Ηλεκτρονική διεύθυνση της προς διαφήμισην ιστοσελίδας). Το earthshareme.com δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοί του κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες των υπηρεσιών / σελίδων τους.

Δεσμοί (Links) προς άλλα sites

Το earthshareme.com περιλαμβάνει δεσμούς (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (websites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Το earthshareme.com σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών, τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

IP addresses

H διεύθυνση IP καθορίζεται από τον παροχέα της σύνδεσης (Internet Provider) μέσω της οποίας ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, και επομένως και επομένως και στις σελίδες του earthshareme.com . Η διεύθυνση IP δεν κρατείται από τα συστήματα του earthshareme.com (server, data base, δικτύου κ.τ.λ.), ενώ δύναται να γνωστοποιηθεί, μόνο εφόσον ζητηθεί, τηρουμένης της προβλεπόμενης – δια νόμου – διαδικασίας, από τις αρμόδιες αστυνομικές, δικαστικές ή άλλες κρατικές αρχές.

Ιστοχώροι Τρίτων

Το earthshareme.com δύναται να σας συνδέσει με άλλους ιστοχώρους στο διαδίκτυο. Οι ιστοχώροι εκείνοι πιθανόν να περιέχουν πληροφορίες ή υλικό το οποίο πιθανόν να εκληφθεί ως ακατάλληλο ή προσβλητικό από ορισμένους ανθρώπους. Αυτοί οι άλλοι ιστοχώροι δεν τηρούν υπό τον έλεγχο του earthshareme.com και εσείς αναγνωρίζετε και αποδέχεσθε το γεγονός. Το earthshareme.com δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την ακρίβεια διατύπωσης ή περιγραφής προϊόντων ή υπηρεσιών, συμμόρφωση προς τα δικαιώματα πνευματικής περιουσίας, νομιμότητα, αξιοπρέπεια ή οποιοδήποτε άλλο θέμα, πλευρά ή άποψη περί αυτών των ιστοχώρων. Η ύπαρξη αυτής της σύνδεσης (link) δεν υπονοεί υιοθέτηση κανενός ιστοχώρου από το earthshareme.com ή την ύπαρξη κάποιας σχέσεως αυτής με τους χειριστές του άλλου ιστοχώρου.

Διαφημιστικά Μηνύματα και cookie DoubleClick DART

Το cookie DoubleClick DART χρησιμοποιείται από την Google στις διαφημίσεις που προβάλλονται στους ιστότοπους των συνεργατών της, όπως σε ιστότοπους που προβάλλουν διαφημίσεις του AdSense ή συμμετέχουν σε πιστοποιημένα από την Google δίκτυα διαφημίσεων. Όταν οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπο earthshareme.com και βλέπουν ή κάνουν κλικ σε μια διαφήμιση, ενδέχεται να αποθηκευτεί ένα cookie στο πρόγραμμα περιήγησης του εν λόγω τελικού χρήστη. Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί από αυτά τα cookie θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να βοηθήσουν στην καλύτερη προβολή και διαχείριση των διαφημίσεων στον(στους) ιστότοπο(-ους) του εκδότη και στον ιστό.

Πολιτική απορρήτου

  • Οι τρίτοι προμηθευτές, όπως και η Google, χρησιμοποιούν cookie με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις του εκάστοτε χρήστη στον ιστότοπό μας.
  • Η χρήση του cookie DART από την Google επιτρέπει στην ίδια και στους συνεργάτες της να προβάλλουν διαφημίσεις στους χρήστες μας βάσει των επισκέψεών τους στον ιστότοπό μας ή/και σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο.
  • Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα εξαίρεσης διαφημίσεων προκειμένου να εξαιρεθούν από τη χρήση του cookie DART ή μπορούν να επισκεφτούν την σελίδα εξαίρεσης του οργανισμού Network Advertising Initiative προκειμένου να εξαιρεθούν από τη χρήση των cookie τρίτων προμηθευτών

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες διαφημιστικών εταιρειών τρίτου μέρους για την προβολή διαφημίσεων. Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν στοιχεία (δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου σας) σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν αλλά και σε άλλους ιστότοπους, προκειμένου να σας προσφέρουν διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά και για τις επιλογές που έχετε, ώστε αυτά τα στοιχεία να μην χρησιμοποιηθούν από τις προαναφερθείσες εταιρείες, κάντε κλικ εδώ.

Προστασία Ανηλίκων

Χρήστες του earthshareme.com που είναι ανήλικοι, δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες οι οποίες μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από το earthshareme.com. Σε κάθε ενότητα / υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο / προσβλητικό / ανήθικο υπάρχει προειδοποίηση προς τους χρήστες. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν αυτές τις σελίδες, το earthshareme.com δεν φέρει καμία ευθύνη.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του earthshareme.com υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, τον Νόμο 2774/1999 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ του ευρωπαϊκού δικαίου. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση, το earthshareme.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί ή δεν αποδέχεται τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του earthshareme.com.

Συντακτική ομάδα του earthshareme.com