3 Μυστικά για να Φτιάξετε το πιο Νόστιμο Σπιτικό Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή! 

3 Μυστικά για να Φτιάξετε το πιο Νόστιμο Σπιτικό Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή! 

Σχεδόν όλες οι συνταγές σπιτικού παγωτού απαιτούν τη χρήση παγωτομηχανής. Και αν δεν έχετε; Τότε τι κάνετε;

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φτιάξετε παγωτό στο σπίτι. Και μπορείτε να φτιάξετε και θα σας βγει πολύ νόστιμο και πολύ κρεμώδες.

Αυτά είναι τα 3 tips που πρέπει να ακολουθήσετε.

Το σπιτικό παγωτό θα γίνει τέλειο με τη βοήθεια λίγου αλατιού και πάγου Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το παγωτό σας με το που το φτιάξετε σε ένα σακουλάκι και το σακουλάκι αυτό μέσα σε ένα δεύτερο μεγαλύτερο σακουλάκι στο οποίο θα έχετε ρίξει παγάκια και 1/2 φλ. αλάτι. Σφραγίστε και τα δύο σακουλάκια και ανακινήστε τα για περίπου 10 λεπτά. Το παγωτό σας θα γίνει απίστευτα μαλακό.

Η συνταγή που σας δίνουμε παρακάτω αφορά παγωτό βανίλια.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεγάλο μπολ με πάγο και ένα μίξερ χειρός.

Σε αυτήν την περίπτωση βάλτε το παγωτό σας μέσα σε ένα μπολ και αυτό το μπολ μέσα σε ένα μεγαλύτερο μπολ με παγάκια και αλάτι. Όση ώρα το έχετε εκεί χτυπάτε με το μίξερ το παγωτό σας. Θα γίνει σούπερ κρεμώδες.

Διαφήμιση

Το ευκολότερο κόλπο από όλα έχει να κάνει με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για να σας βγει το παγωτό μαλακό και αυτά είναι 2: κρέμα γάλακτος και συμπηκνωμένο γάλα.

Χρησιμοποιήστε ένα μίξερ για να χτυπήσετε την κρέμα γάλακτος. Προσθέστε συμπηκνωμένο γάλα και βάλτε το μείγμα σας στην κατάψυξη. Σε μερικές ώρες θα έχετε έτοιμο το πιο εύκολο και γρήγορο παγωτό.

Το πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό έτοιμο με 2 υλικά.

Όσο για το πώς θα φτιάξετε το παγωτό θα χρειαστείτε:

1 κουτάκι γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο, 2 κ.σ. μπέρμπον, 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (για παγωτό με γεύση σοκολάτας θα χρησιμοποιήσετε 2 κ.γ. κακάο σε σκόνη αντί για βανίλια) και 2 φλ. κρύα κρέμα γάλακτος.

Ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ το γάλα.

Προσθέστε το αλκοόλ και ανακατέψτε.

Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε την κρέμα γάλακτος και χτυπήστε τη με το μίξερ. Θέλετε να αποκτήσει στερεή μορφή. Μόλις γίνει αυτό, προσθέστε την σιγά-σιγά στο μείγμα με το γάλα. Ανακατέψτε απαλά. Το παγωτό σας είναι έτοιμο για κατάψυξη. Βάλτε το στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και έπειτα κάντε ένα από πρώτα 2 κόλπα που σας είπαμε παραπάνω. Έπειτα βάλτε το και πάλι στην κατάψυξη για ακόμα 2-3 ώρες.

Διαφήμιση

ΣΧΕΤΙΚΑ: αλάτι, αποτελεσματική δίαιτα, βανίλια, βιολογικά προιόντα, γάλα, δίαιτα διατροφή, εύκολο, κακάο, κρέμα, παγωτό, συνταγές, συνταγή
Διαφήμιση