Αυτό είναι το κούρεμα που λατρεύουν οι γυναίκες άνω των 30!

Αυτό είναι το κούρεμα που λατρεύουν οι γυναίκες άνω των 30!

Δεν το επιλέγουν τυχαία όλες οι celebrities!

Πριν σας περάσει καν από το μυαλό η σκέψη, επιτρέψτε μας να διευκρινίσουμε πως όχι, τα μαλλιά δεν έχουν ηλικία. Είτε είστε 15, είτε 35, είτε 55, είτε 75, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε στα μαλλιά σας, από το να τα βάψετε ροζ, μέχρι να τα ξυρίσετε. Όποιο κούρεμα ή χρώμα σας κάνει να νιώθετε όμορφες είναι ιδανικό για εσάς και ίσως το μόνο που θα πρέπει να σκεφτείτε πριν το τολμήσετε είναι αν ταιριάζει στην υφή των μαλλιών σας.

Παρόλα αυτά, κάθε σεζόν βλέπουμε συγκεκριμένες τάσεις να κερδίζουν σε δημοτικότητα, με αυτή που διανύουμε τώρα να δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στις αφέλειες και στα καρέ κάθε μήκους.

Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες άνω των 30 τείνουν να επιλέγουν το κομψό και stylish καρέ μέχρι το ύψος των ώμων, το οποίο είναι και το πιο “εύκολο» κούρεμα από όλα, αφού δεν είναι ούτε πολύ κοντό, ούτε πολύ μακρύ.

Δεν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότερες διάσημες –τόσο εγχώριες, όσο και του εξωτερικού- επιλέγουν να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους για ένα μεσαίο μήκος. Εσείς ακόμα τρέμετε στη σκέψη πως θα σας κόψει πάνω από δύο πόντους ο κομμωτής σας;

Πηγή: instyle.gr

keywords , , ,