Με 2 Θαυματουργά Υλικά θα Αφαιρέσετε τη Σκουριά από τα Σκεύη σας

Με 2 Θαυματουργά Υλικά θα Αφαιρέσετε τη Σκουριά από τα Σκεύη σας

Εκεί που έχετε αρχίσει την ανασκαφή στα ντουλάπια σας βρίσκεται ένα παλιό και αγαπημένο ταψί που για χρόνια είχατε χάσει από το οπτικό σας πεδίο.

Τι να έκανα άραγε τόσα χρόνια χωμένο πίσω από τα υπόλοιπα; Τώρα είναι πλέον λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα σκεύη καθώς η σκουριά έχει κάνει την εμφάνισή της σχεδόν σε όλη την επιφάνεια του. Εμείς σας δείχνουμε τον τρόπο για να αρχίσετε να μαγειρεύετε και πάλι σε αυτό.

Η εμφάνιση και μόνο ενός τέτοιου ταψιού είναι απωθητική.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη:

Αρχικά συγκεντρώστε τα υλικά που θα χρειαστείτε. Αυτά που θα πρέπει να έχετε για να κάνετε το ταψί σας να αστράφτει είναι ένα μπουκάλι αναψυκτικού τύπου cola και ένα κομμάτι .

Ξεκινήστε τοποθετώντας ικανή ποσότητα του στο ταψί και αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά. Ανάλογα με την ποσότητα της σκουριάς που έχει το ταψί σας χρειάζεται και το ανάλογο χρονικό διάστημα παραμονής του αναψυκτικού.

Διαφήμιση

Ρίξτε το αναψυκτικό μέσα στο ταψί.

Αφού αφήσετε το αναψυκτικό να δράσει πάρτε το κομμάτι αλουμινόχαρτου και κάντε το μπάλα έτσι ώστε να ξύσετε την σκουριά από το ταψί. Το αναψυκτικό σίγουρα θα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά καθώς η σκουριά θα φύγει πολύ γρήγορα.

Τρύψτε με το αλουμινόχαρτο.

Τέλος ξεπλύνετε καλά το ταψί. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Πηγή

Διαφήμιση

ΣΧΕΤΙΚΑ: αποτελεσματική δίαιτα, βιολογικά προιόντα, δίαιτα διατροφή
Διαφήμιση