Το μυστικό ομορφιάς αυτής της 44χρονης διαρκεί 30 δευτερόλεπτα και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ

Το μυστικό ομορφιάς αυτής της 44χρονης διαρκεί 30 δευτερόλεπτα και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ

Ο Πάμπλο Πικάσο είπε αυτό που εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ως φιλοσοφία ζωής: “Η νεότητα δεν έχει ηλικία». Αυτή η ιδέα είναι ένας άλλος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα.

Το να μεγαλώνεις όμορφα είναι επιλογή. Η’ μάλλον ένα σύνολο επιλογών: επιλέγεις το πώς φέρεσαι στον εαυτό σου, επιλέγεις τις προτεραιότητές σου, τις διατροφικές σου επιλογές, το πώς συνδέεσαι με τους ανθρώπους γύρω σου, το πώς περιποιείσαι τον εαυτό σου καθημερινά.

Οι άνθρωποι που αγαπούν τον εαυτό τους και δίνουν στην ηλικία μια άλλη διάσταση μας εμπνέουν.Η Abigail O’Neill στα 44 της χρόνια ακολουθεί το μονοπάτι του μόντελινγκ κρατώντας από το χέρι τα τρία παιδιά της (18, 21 και 23 ετών).

Διαφήμιση

“Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει πια και τώρα μπορώ να επικεντρωθώ λίγο παραπάνω στα ενδιαφέροντά μου. Το μόντελινγκ ήταν πάντα ένας τρόπος διαφυγής για μένα και σε καμία περίπτωση μια αγχωτική δουλειά».Οι αναλογίες της, εντυπωσιακές. Η φυσική της ομορφιά και η νεανικότητά της, μια απόδειξη της άψογης σχέσης με τον εαυτό της.

Υπάρχει ένα μικρό “τελετουργικό» στην καθημερινότητά της που, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στo Βeauticate, έχει κάνει θαύματα στην επιδερμίδα της. Απελευθερώνει την συσσωρευμένη ένταση στο σώμα και αναζωογονεί το πνεύμα.

Η Abigail O’Neill απολαμβάνει το μπάνιο της δίνοντας έμφαση στην θερμοκρασία του νερού: τρία λεπτά με ζεστό νερό και 30 δευτερόλεπτα με πολύ κρύο. Στο τέλος της ημέρας, αυτά τα 30 δευτερόλεπτα θα τονώσουν το σώμα, όπως υποστηρίζει η ίδια.

“Το ακολουθώ εδώ και 30 χρόνια και νομίζω ότι έχει συμβάλλει σημαντικά στην νεανική μου όψη. Είναι ένα από τα τοπ tips ομορφιάς για μένα. Το ακολουθώ χειμώνα-καλοκαίρι, σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκομαι, όποια κι αν είναι η θερμοκρασία στο εξωτερικό περιβάλλον. Θυμήσου να αναπνέεις αργά και να αφιερώνεις στον εαυτό σου χρόνο για να νιώσει ευγνωμοσύνη για ό,τι όμορφο τον περιβάλλει».

Διαφήμιση

ΣΧΕΤΙΚΑ: επιδερμίδα, καλοκαίρι, νερό, ομορφιά, περιβάλλον, σώμα
Διαφήμιση