Το πανίσχυρο φυσικό αντιβιoτικό που «εξαφανίζει» όλα τα βακτήρια και τα μικρόβια

Το πανίσχυρο φυσικό αντιβιoτικό που «εξαφανίζει» όλα τα βακτήρια και τα μικρόβια

Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό με την ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση του σκοτώνει όλα τα βακτήρια και τους παράγοντες που προκαλούν τις ασθένειες.

Το πλεονέκτημα του φυσικού αντιβιοτικού είναι ότι σε αντίθεση με τα μη φυσικά, αυτό δεν

προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στο πεπτικό σύστημα, το οποίο σημαίνει ότι είναι απολύτως αξιόπιστο.

Χρησιμοποιώντας το συνδυασμό του μελιού και της κιτρινόριζας, θα βελτιώσετε την πέψη αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των καλών βακτηρίων στο έντερο.

Συστατικά παραγωγής:

100 γραμμάρια μέλι

1 κουταλιά της σούπας κιτρινόριζα (κουρκουμάς)

Διαφήμιση

Ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα και τοποθετήστε το σ” ένα γυάλινο βάζο. Εάν “τσιμπήσετε» κάποιο κρυολόγημα τότε:

Ημέρα 1η: Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού κάθε μία ώρα

Ημέρα 2η: Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού κάθε δύο ώρες

Ημέρα 3η: Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού 3 φορές μέσα στην ημέρα

Συστήνετε να μην το καταπιείτε αλλά να λιώσει στο στόμα σας, ενώ αν δεν σας αρέσει η γεύση του μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεστό γάλα ή τσάι στο μίγμα.

Κουρκουμάς ή κιτρινόριζα ως αντιφλεγμονώδες, αντικαρκινικό, για τον διαβήτη, τη χοληστερινη, το Αλτσχάιμερ, την ακμή, τις πανάδες

Πηγή

Διαφήμιση

ΣΧΕΤΙΚΑ: αγορά, ακμή, ακμής, αλάτι, αλεύρι, Αλτσχάιμερ, ανάπτυξη, αντιμετώπιση, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδες, αντιφλεγμονώδη, αποτελεσματική δίαιτα, απώλεια βάρους, βιολογικά, βιολογικά προιόντα, βιταμίνη, γάλα, γιαούρτι, γυναίκες, δίαιτα διατροφή, δίαιτες για γρήγορο αδυνάτισμα, διατροφή για απώλεια βάρους, ελαιόλαδο, έρευνες, ερευνητές
Διαφήμιση